Paginaopmaak

Dtp’er in hart en nieren. Een jubileumboek, magazine, brochure, advertentie, ... Ik sta graag bij in het concept, ideeën, het visuele ontwerp tot en met het uitschrijven of redigeren van uw teksten. 

 

  Drukwerk follow-up

Ik verzorg uw drukwerk a tot z, van ontwerp tot afgeleverd aan de deur. Steeds voor de beste prijs en aan de kwaliteit die u wenst. U hoeft zich geen zorgen te maken en te verdiepen in de ontelbare mogelijkheden van drukprocédés, papiersoorten, enz...

 

  Fotografie Beeldbewerking 

Met een professionele camera maak ik voor u mooie beelden. U wenst bestaand beeldmateriaal te manipuleren of te optimaliseren? Ik maak voor u een heus Photoshop-pareltje, realistisch en levensecht.

 

  Billboards lichtreclames werfdoeken Beursmateriaal

Ontwerp volgens bestaand concept of uitwerking volgens nieuwe huisstijl.

 

  Responsive webdesign

Wenst u een eenvoudige webpagina of een uitgebreide site met specifieke vereisten. Ik lever gepersonaliseerde design en programmatie op maat. Gebruik van CMS (Content Management System) met mogelijkheid om uw website zelf verder te onderhouden of uit te bouwen.   Heeft uzelf geen tijd of niet de kennis, dan kan ik u bijstaan bij het verdere onderhoud aan uw website.

 

  Google Analytics SEA SEO copywriting,...

Conceptueel en visueel uitwerken van online campagnes. Maken van Google displays-ads, bannering, opmaak e-mailings (html, Mailchimp), social media campagnes vorm geven tot de volledige opzet van een campagne.  Uw online zichtbaarheid vergroten door middel van een Facebookpagina, Google account, Twitter, ...

 

Alles hangt af van wat uw noden zijn, ik denk graag met u mee, om elke job, groot of klein tot een een bevredigend en succesvol resultaat te leiden. Menselijk, persoonlijk en betaalbaar.

 

Mail of bel me gerust voor een offerte op maat.